• Te Huur

Noorderlaan 76

Kantoor
8790 WAREGEM
Beschrijving

Dit nagelnieuw businesscenter werd begin 2017 geopend.

Het bestaat uit 3 verdiepingen die verder opdeelbaar zijn.

 

De verschillende moderne, kwaliteitsvolle kantoren zijn helemaal ingericht en instapklaar.

Er is een volledig uitgeruste keuken, refter en verschillende vergaderzalen (4 tot 16 personen). Het businesscenter zorgt voor een waaier aan diensten: telefonisch onthaal, meubilair, kopieermachine, onderhoud ...

Daarnaast zijn ook alle nutsvoorzienningen inbegrepen in de prijs: internetaansluiting, elektriciteit, verwarming, water, brandverzekering.

 

Op het gelijkvloers zijn verschillende co-working places. Deze kunnen op verschillende manieren gehuurd worden (per 10 dagen in een maand, iedere dag ...)

Op de eerste en tweede verdieping zijn verschillende kantoren die eventueel kunnen samengevoegd worden.

 

Achter het kantoor is een ruime parking die bereikbaar is via de Olmstraat.

Het gebouw heeft een prima ontsluiting via de ring rond Waregem en de Vijfseweg richting de Gentseweg. Bovendien ligt het station van Waregem rechtover de deur.

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 2 Kantoor 27 m² On-market
map

Bedrijfspanden in West-Vlaanderen

West-Vlamingen zijn gekend als harde werkers. Ondernemerschap zit in hun DNA. De West-Vlaamse grond blijkt trouwens vruchtbaar, want bedrijfsinvesteringen stijgen jaar na jaar in de provincie. Vooral de industriële sector, de toerismebranche en socialprofitbedrijven doen het goed. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Kortrijk, Brugge, de Kust en andere West-Vlaamse regio’s. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.