• Te Huur

Oktrooiplein 1

Kantoor
9000 GENT
Beschrijving

Quantum Building is gebouwd in 2015 en combineert duurzame en functionele architectuur op een strategische locatie in het Gentse stadscentrum. Bovendien geniet het gebouw van een BREEAM EXCELLENT score.

 

De eerste en tweede verdieping van het gebouw zijn ingenomen door Co-Station welke co-working space aanbiedt volledig ingericht in Scandinavische stijl.

 

Een vaste 'all in' prijs volgens het aantal personen en oppervlakte kantoor, met een overeenkomst per jaar.

  • kantoor 13.5m2 = € 700/maand
  • kantoor 29m2 = € 1890/maand
  • kantoor 110m2 met 20 werkposten op het gelijkvloers = Prijs op aanvraag

 

Inclusief in de prijs: digitale receptie, meubilair, schoonmaak van de gemeenschappelijke delen en kantoren, elektriciteit, waterverbruik, verwarming, print-, scan-, en kopieermachine, 6 vergaderzalen met scherm en beschrijfbare wanden, auditorium, water en koffie, keuken, douches, lounge ruimte, lego room om te brainstormen, conferentieruimte, pooltafel/ping-pong, een professioneel kader om klanten te ontvangen, ...

 

Op het gelijkvloers bevindt zich een pitch theatre waar events doorgaan of die kunnen gebruikt worden voor workshops.

 

Deze co-working space wordt ondersteund door grote corporates zoals BNP Paribas Fortis, Proximus, SD Worx, USG People/Solvus, EY, ... Deze corporates helpen jonge bedrijven om te groeien of schalen door middel van advies, expertise, financiering, maar vooral door een deur open te zetten naar nieuwe inkomsten. Dit betekent voor de jonge ondernemingen het genereren van een duurzame en wederkerende bron van inkomsten a.d.v. nieuwe klanten.

 

Het kantoorgebouw is gelegen in het noordelijk deel van Gent aan het Dampoortstation, met vlotte verbinding naar R4 (ring rond Gent), E17 en E40, en op wandelafstand van het historische stadscentrum.

 

Beveiligde en gratis fietsparking in het gebouw.

Parkeerplaatsen te huur aan het station Dampoort.

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Office 001 Kantoor 110 m² On-market
Verdieping 1 Office 108.2 Kantoor 21 m² On-market
Verdieping 2 Office 204-205 Kantoor 29 m² On-market
Verdieping 2 Office 211.3 Kantoor 27 m² On-market
Verdieping 2 Office 211.4 Kantoor 14 m² On-market
Verdieping 2 Office 212.2 Kantoor 29 m² On-market
Verdieping 2 Office 217 Kantoor 14 m² On-market
Verdieping 2 Office 212 Kantoor 23 m² On-market
Verdieping 2 Office 218.2 Kantoor 25 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Oost-Vlaanderen

Gent en omgeving is een knooppunt van water en wegen. Dankzij de positieve invloed van de Gentse zeehaven en de centrale ligging in West-Europa is de regio uitgegroeid tot een logistieke topregio. Ook de voortrekkersrol van Oost-Vlaanderen in nieuwe industrietakken zoals bio- en milieutechnologie, medische technologie en ICT zorgt ervoor dat de provincie een welvarende regio is. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Gent en omgeving. Ook in steden als Lokeren, Sint-Niklaas en Aalst hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.