• Te Huur

Quantum Building

Kantoor
9000 GENT
Beschrijving

Quantum Building is gebouwd in 2015 en combineert duurzame en functionele architectuur op een strategische locatie in het Gentse stadscentrum. Bovendien geniet het gebouw van een BREEAM EXCELLENT score.

 

De eerste en tweede verdieping van het gebouw zijn ingenomen door Co-Station welke co-working space aanbiedt volledig ingericht in Scandinavische stijl.

 

Een vaste 'all in' prijs volgens het aantal personen en oppervlakte kantoor, met een overeenkomst per jaar.

  • kantoor 14m2 = € 700/maand
  • kantoor 18m2 = € 1.050/maand
  • kantoor 35m2 = € 2.100/maand

 

Inclusief in de prijs: digitale receptie, meubilair, schoonmaak van de gemeenschappelijke delen en kantoren, elektriciteit, waterverbruik, verwarming, print-, scan-, en kopieermachine, 6 vergaderzalen met scherm en beschrijfbare wanden, auditorium, water en koffie, keuken, douches, lounge ruimte, lego room om te brainstormen, conferentieruimte, pooltafel/ping-pong, een professioneel kader om klanten te ontvangen, ...

 

Op het gelijkvloers bevindt zich een pitch theatre waar events doorgaan of die kunnen gebruikt worden voor workshops.

 

Deze co-working space wordt ondersteund door grote corporates zoals BNP Paribas Fortis, Proximus, SD Worx, USG People/Solvus, EY, ... Deze corporates helpen jonge bedrijven om te groeien of schalen door middel van advies, expertise, financiering, maar vooral door een deur open te zetten naar nieuwe inkomsten. Dit betekent voor de jonge ondernemingen het genereren van een duurzame en wederkerende bron van inkomsten a.d.v. nieuwe klanten.

 

Het kantoorgebouw is gelegen in het noordelijk deel van Gent aan het Dampoortstation, met vlotte verbinding naar R4 (ring rond Gent), E17 en E40, en op wandelafstand van het historische stadscentrum.

 

Beveiligde en gratis fietsparking in het gebouw.

Parkeerplaatsen te huur aan het station Dampoort.

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 2 Kantoor 14 m² Op de markt
Verdieping 2 Kantoor 14 m² Op de markt
Verdieping 2 Kantoor 14 m² Op de markt
Verdieping 2 Kantoor 35 m² Op de markt
Verdieping 2 Kantoor 18 m² Op de markt