• Te Huur

Industrieweg 1C

Logistiek
2850 BOOM
Beschrijving

Nieuwbouw magazijn, gelegen langs de A12 in de industriezone Krekelenberg.

Het complex is voorzien van verwarmiing, zonnepanelen, ESFR sprinklers en goede verlichting van 150 Lux.

 

Unit 1 heeft een oppervlakte van ongeveer 3500 m² en heeft 3 laad- en loskades.

 

De site heeft een ruime parking voor auto’s en vrachtwagens en is vlot bereikbaar dankzij de goede ligging langs de A12 Antwerpen - Brussel. De op- en afrit van deze belangrijke verkeersas bevinden zich op 1 km.

Bovendien ligt de inlandse containerterminal in Willebroek op amper 5 minuten rijden. Op die manier is er een goede connectie met de Schelde, de haven van Antwerpen en het Zeekanaal Brussel-Antwerpen.

 

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 3464 m² On-market
Gelijkvloers Kantoor 451 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.