• Te Huur

Noordersingel 9 - 17

Kantoor
2140 BORGERHOUT (ANTWERPEN)
Beschrijving

 

Dit gebouw beschikt over +/- 1780 m² kantoorruimte, verdeeld over het gelijkvloers en twee verdiepingen ( elk plateau +/- 594 m²) .

Daarnaast bestaat het gebouw uit een beschikbare magazijnruimte van 751 m² + polyvalente atelierruimte/archiefruimte van 400 m².

Het magazijn + polyvalent atelier kan afzonderlijk gehuurd worden.  Verschillende combinaties magazijn en kantooren/showroom zijn mogelijk.

 

Het gebouw voorziet in alle hedendaagse technische faciliteiten :

- Magazijn : lichtstraten, 1 gelijkvloerse poort (4 x 4,5 m), vrije hoogte 5,5 m, draagkracht polybetonvloer 3T/m².

- Kantoren: AC, vals plafond, databekabeling, zonnewering, sociale ruimtes, keuken, vergaderzaal, ...

De constructie van het kantoorgebouw vooraan betreft er één in cellenbeton.  De constructie van het magazijn betreft er één in staal structuur.

Ruime parking aanwezig: grotendeels verhard in asfalt, deels in grint.  Vlotte toegang en ruime manoeuvreer mogelijkheden voor vrachtwagens.

 

-Plannen (PDF) op aanvraag

-EPC : niet van toepassing

-Keuring elektrische installatie : niet van toepassing

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw FASE I
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 1 Kantoor 728 m² Op de markt
Verdieping 2 Kantoor 728 m² Op de markt
Gebouw FASE II
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 2 Kantoor 150 m² Op de markt
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.