• Te Huur
  • Te Koop

Leopoldplein 16

Kantoor
3500 HASSELT
Beschrijving

Kantoorgebouw op een toplocatie binnen de Ring van Hasselt .  Autosnelweg naar Luik, Brussel en Antwerpen is op enkele minuten bereikbaar. Een bus knooppunt aan de ingang, het station en het centrum van Hasselt liggen op slechts enkele minuten stappen.

 

 

Te Huur :

Gelijkvloerse kantoorruimte (+/- 233 m²) en kantoorruimte op de eerste verdieping (+/- 446 m²) met minstens 10 ondergrondse autostaanplaatsen, gelegen in een standingvol kantoorgebouw, aan de buitenzijde van de Hasseltse Kleine Ring.

De achterzijde van de kantoren kijkt uit op een naar het zuiden gerichte tuin en heeft een open zicht op een mooi park.

 

 

Zowel de kantoorruimte op het gelijkvloers als die op de eerste verdieping bevatten directiekantoren, een landschapskantoor, opleidingslokalen, vergaderzalen, ontvangstruimte, een toilet, een berging en een kitchenette.

Centrale verwarming individueel op aardgas en HVAC met topcooling.

 

Huurprijs kantoor: 135 €/m²/jaar.

Huurprijs parking: 125 €/plaats/maand (excl. btw).

 

De onroerende voorheffing is ten laste van de huurder.

De kantoorruimtes worden instapklaar verhuurd. In samenspraak met de eigenaar worden deze voorzien van een nieuwe tapijtvloer en een nieuw plafond.

Units
Building 1
Floor Type Oppervlakte Availability
Gelijkvloers Kantoor 233 m² On-market
Floor 4 Kantoor 500 m² Off-market
map

Bedrijfspanden in Limburg

De provincie Limburg is vlot bereikbaar. Zowel via kanalen naar de havens van Antwerpen, Luik en Rotterdam als via de weg, het spoor en enkele luchthavens. In Limburg is er nog veel ruimte om te ondernemen, wat maakt dat bedrijfspanden en industrieterreinen gemiddeld goedkoper zijn dan in andere Vlaamse regio’s. Veel voorkomende sectoren in de regio zijn logistiek, chemie, bouw en metaal, maar ook innovatieve bedrijfstakken zoals cleantech, heathcare en ICT. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Hasselt, Genk, en andere Limburgse regio’s. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.