• Te Koop

ELYX

Kantoor
1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE
Beschrijving

In het centrum van de residentiële gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe bevindt zich ons project Elyx. Dit eigentijdse complex op mensenmaat telt 55 appartementen en een gelijkvloerse verdieping voor de uitoefening van vrije beroepen. Enkele appartementen genieten van een prachtig uitzicht op de vijvers en het groen van het Maloupark.

 

Elyx bevindt zich op een steenworp afstand van het Woluwe Shopping Center en het Woluwepark. Het openbaar vervoer stopt vlakbij en ook de grote verkeersassen, de luchthaven van Zaventem en de Europese instellingen zijn vlot bereikbaar. Het project voegt een nieuwe dimensie toe aan de reconversie van de Woluwelaan en haar openbare ruimtes, waardoor de nieuwe woonfunctie zich nog beter in de omgeving integreert.

 

Het project werd ontworpen door architectenbureau Axent. De dynamiek en het enthousiasme vertalen zich in een ambitieuze, verfijnde en milieuvriendelijke architectuur op mensenmaat. Er werd dan ook bijzonder veel aandacht besteed aan de inplanting van het project, de oriëntatie en de gebruikte materialen.

 

2 kantoor oppervlaktes zijn nog beschikbaar: 180m² & 327m² op het gelijkvloers.

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Kantoor 180 m² On-market
Gelijkvloers Kantoor 327 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Brussel en omgeving

Brussel geniet als hart van Europa een uitstekende reputatie in de bedrijfswereld. Onze hoofdstad is op globaal vlak centraal gelegen en erg toegankelijk. Er zijn dan ook veel internationale instellingen en multinationals gevestigd. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Brussel en omgeving. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.