• Te Huur

Frankrijklei 81-83

Kantoor
2000 ANTWERPEN 1
Beschrijving

 

De gebouw dat dateert van 1976 en grondig werd gerenoveerd in 2004 ,is gelegen op de Frankrijklei, meer bepaald het stuk tussen de Maria Theresialei en de Louiza-Marialei en ter hoogte van het stadspark en de Stadsschouwburg.

Zowel tram- als bushaltes zijn schuin tegenover de gebouwen gelegen. Het Centraal Station bevindt zich op wandelsafstand.

Units
Building nr.81-83
Floor Type Oppervlakte Availability
Floor 6 Kantoor 335 m² On-market
Floor 7 Kantoor 335 m² On-market
Floor 8 Kantoor 335 m² On-market
Gelijkvloers Archief 0 m² On-market
Gelijkvloers Parkeerplaats 15 pl On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.