• Te Huur

Victor Dumonlaan 4

Logistiek
2830 WILLEBROEK
Beschrijving

Vlak bij de A12 en naast de containerterminal van Willebroek, bevindt zich een groot magazijn met een oppervlakte van 34.000 m².

In dit gebouw zijn momenteel 2 magazijnunits beschikbaar: unit 1 heeft een oppervlakte van 5.124 m² met een kantoor van 201 m². Unit 2 heeft 7.099 m² magazijnruimte beschikbaar.

 

De 1e unit is toegankelijk via 9 laad- en loskades en 1 gelijkvloerse poort. De 2de unit via 8 loading docks en 1 gelijkvloerse poort. Dankzij de zonnepanelen op het dak wordt het gebouw voorzien van groene elektriciteit. Verder is het magazijn voorzien van ESFR-sprinklers en is er verwarming aanwezig.

De site ligt tussen 2 waterwegen waaronder de Rupel en ligt tussen Antwerpen en Brussel naast de A12. Via de nabijgelegen containerterminal vinden goederen snel hun weg naar de haven van Antwerpen. 

 

Verdere specificaties:

-bouwoppervlakte: 33.871 m²

-vrije hoogte: 10,5 m

-vloercapaciteit: 5T/m²

-laadkades: 25

-ESFR Sprinklers

-verwarming aanwezig

-parking voor personenwagens en vrachtwagens

 

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw Unit 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 5124 m² On-market
Verdieping 1 Kantoor 201 m² On-market
Gebouw Unit 2
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 7099 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.