• Te Huur

Posthofbrug 2

Kantoor
2600 BERCHEM (ANTWERPEN)
Beschrijving

Het project The Link omvat 2 kantoorgebouwen in een aantrekkelijke groenzone, waarbij energiezuinigheid en hoogwaardige afwerking centraal stonden tijdens de ontwerpfase. Beide gebouwen vormen uiterlijk een samenhangend geheel en fungeren als een herkenbaar baken langs het spoortracé Brussel-Antwerpen. Meerdere toegangen in elk van de gebouwen verzekeren een maximale opdeelbaarheid voor verschillende huurders en een grote flexibiliteit.

 

Een aanzienlijk isolatiepakket en nieuwe technieken resulteren ook hier in een laag E-peil van E40 en K25, conform de BEN certificaten.

Wat betreft de klimatisatie van het gebouw: de burelen worden verwarmd door middel van het verwarmen van de ingeblazen lucht met gezoneerde naverwarmingsbatterijen op warm water. De luchttoevoer vindt plaats door middel van wervelroosters. De luchtafvoer via plafond plenum (gangzone). De koeling van de kantoorzones gebeurt door middel van koelplafonds.

 

THE LINK is een voorbeeld van moderne bereikbaarheid. Zowel met de auto, het openbaar vervoer, de fiets en zelfs het vliegtuig komt u vlot tot aan de voordeur. THE LINK bevindt zich op een knooppunt van belangrijke verkeersassen: E17, E19, E313. Uw wagen kunt u kwijt in de twee ruime ondergrondse parkeergarages met een uitstekende parkeerratio van 1/50. Er worden eveneens 16 laadpalen voorzien

 

Belangrijke buslijnen passeren aan de bushalte voor de deur. Berchem treinstation met nationale en internationale aansluitingen ligt op slechts 650 meter en Deurne luchthaven ligt op amper 1,6 kilometer.

 

THE LINK stelt voor alle huurders gratis fietsen ter beschikking, die kunnen gebruikt worden op het grondgebied van Antwerpen. De site verleent een directe toegang tot de "Brialmontroute", een fietsroute die parallel loopt met de Ring R1 van Antwerpen.

 

The Link 2 ligt op het kruispunt van de Posthofbrug met de Arbeidersstraat. Het gebouw is ontworpen met een binnenpatio. De afgewerkte kantoren zullen door een doorgedreven isolatie een uitzonderlijk laag E-peil van 65 garanderen en bijgevolg de energiekosten tot een minumum herleiden.

Aan de zijde van de Posthofbrug wordt een overdekt publiek plein voorzien als ruime toegang tot de kantoren.

 

De verhuurbare oppervlaktes zijn conform BACS meetmethode.

 

Archieven niet gesitueerd en opgedeeld als volgt : 71m2 + 120m2 + 54m2 + 15 m2+ 150m2

 

(www.citylinkantwerp.be)

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw THE LINK 2
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 3 Kantoor 1173 m² On-market