• Te Huur

Molsebaan 39

Industrie
2450 MEERHOUT
Beschrijving

Algemeen:

- 1 sectionaalpoort per unit

- Huurwaarborg: 6 maanden huur onder de vorm van een 'bankwaarborg op eerste verzoek' of 'concerngarantie'.

 

Unit 1: Aansluitkosten elektriciteit, gas en water: Bij verhuur en/of verkoop een eenmalige tussenkomst van €3.000,00 excl. BTW. Verwarming: Niet aanwezig.

 

Unit 9/10/11/12: . Aansluitkosten elektriciteit, gas en water: Bij verhuur en/of verkoop een eenmalige tussenkomst van €3.000,00 excl. BTW. Verwarming: 1 gasgestookte luchtverwarmer aanwezig. Bij verhuur en/of verkoop een eenmalige tussenkomst van €7.000,00 excl. BTW.

 

De Unit 9/10/11/12 kan opgesplitst worden in 2 units. De muur tussen de units 9/12 en 10/11 wordt door ons voorzien.

- Unit 9/12:  Aansluitkosten elektriciteit, gas en water: eenmalige tussenkomst van €3.000,00 excl. BTW. Verwarming/technieken/binnenafwerking: niet aanwezig.

- Unit 10/11:  Aansluitkosten elektriciteit, gas en water: eenmalige tussenkomst van €3.000,00 excl. BTW. Verwarming/technieken/binnenafwerking: 1 gasgestookte luchtverwarmer aanwezig. Bij verhuur en/of verkoop een eenmalige tussenkomst van €7.000,00 excl. BTW.

 

Bezoek ter plaatse na telefonische afspraak met uw makelaar.

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Showroom 1017 m² Op de markt
Gelijkvloers Showroom 408 m² Negotiation
Gelijkvloers Showroom 1882 m² Op de markt
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.