• Te Huur

Rue du Bosquet 12

Logistiek
1400 NIJVEL
Beschrijving

Op zoek naar een magazijn te huur in de regio Brussel? Bekijk dan zeker dit pareltje in Nijvel, op amper 30 kilometer van de hoofdstad en in het hart van de bloeiende Europese economie. Met bijna 10.000 m² aan magazijnoppervlakte en 2.000 m² aan kantoorruimte, heeft dit distributiecentrum alles in huis om vleugels te geven aan jouw logistieke strategie.

Op dit moment is er 1 magazijn beschikbaar in dit logistiek complex. Deze unit biedt 3.779 m² magazijnruimte en 847 m² kantoorruimte.

De E19 leidt je in een klein half uurtje naar Brussel – en van daaruit naar alle uithoeken van het continent. Brussels Airport is bijvoorbeeld eenvoudig bereikbaar, net als alle belangrijke Europese snelwegen. Ook de E420 ligt om de hoek. Die brengt je in geen tijd richting Brussels South Charleroi Airport, een unieke troef voor luchtvaart-georiënteerde logistiek. 

 

Specificaties:

 

- Landoppervlak: 19.429 m²

- Bouwopp: 9.643 m²

- Oppervlakte:  2.500 - 5.000m²

- Vloerbelasting: 5T/m²

- Verwarming: >8°C

- Parkeerplaats beschikbaar

- Laadkades: 4

- ESFR Sprinkler installation

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw Unit 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 3779 m² On-market
Gelijkvloers Kantoor 847 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Waals-Brabant

Het Waals-Brabantse Ottignies-Louvain-la-Neuve is een innovatieve regio die gekend is voor UCLouvain, de grootste universiteit van Wallonië, en het LLN Science Park. Ottignies-Louvain-la-Neuve ligt op een steenworp van Brussel en is goed bereikbaar via de auto, de trein en de luchthavens van Zaventem en Charleroi. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Waals-Brabant. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.