Stagiair portfolio manager - Syndicus

Property Management
Uw profiel

Initieel gestart in Antwerpen bedient onze business-unit CO-OWNERSHIP haar klanten vanuit 4 kantoren verspreid over het Belgische landschap. Ons team beheert zo’n 60 bedrijfsgebouwen, meer dan 1.000 mede-eigenaars. Samen net geen 500.000m² aan bedrijfsvastgoed (kantoren, retail, KMO-parken en assistentiewoningen).

Met Ceusters en haar meer dan 100 gekwalificeerde medewerkers halen onze klanten een partner in huis met de nodige knowhow en operationele slagkracht voor het beheer/verkoop/verhuur van bedrijfsvastgoed.

Samen met haar zusterbedrijf DEVIMO CONSULT biedt Ceusters een unieke combinatie van ervaring in commercieel vastgoed, schaalvoordelen en operationele flexibiliteit.

Met de nieuwe wet op de mede-eigendom die van start ging op 1 januari 2019 is de professionaliteit en efficiëntie van een professionele syndicus van groot belang. Dankzij haar vakkennis, de permanente opvolging van de mede-eigendommen en de gedigitaliseerde administratie is Ceusters uitgegroeid tot één van de belangrijkste vastgoedbeheerders in de Belgische markt.

Zin om aan ons groeiverhaal mee te schrijven? Of stage te lopen bij ons? Dan ontvangen wij graag jouw CV op volgend e-mailadres: eric.wauters@scms-ceusters.be

 

De stage in een notendop

Tijdens je stage bied je administratieve ondersteuning van een aantal gebouwen in mede-eigendom. Zodra je de kantoorwerking onder de knie hebt, assisteer je in het administratieve, financiële en technische beheer van de gebouwen: het voorbereiden en bijwonen van algemene vergaderingen, verslagen opmaken, opvolgen van schadedossiers, … Je krijgt voldoende autonomie om taken zelfstandig af te werken.

Wij bieden u

Praktisch

Je bent laatstejaars bachelor vastgoedmakelaardij of andere vastgoedgerelateerde opleiding en zoekt een stageplaats voor 2019. Kennis van vastgoed en de wet op de mede-eigendom is een pluspunt. Je bent bereid om in teamverband te streven naar resultaat. Je bent gemotiveerd en ziet jouw toekomst in de vastgoedsector. Je bent flexibel en klantgericht.

Dit mag je verwachten.

Wij bieden je de opportuniteit om al even te proeven van het leven van een portfolio-manager/syndicus: stap voor stap maak je kennis met de verschillende aspecten van het beroep. Hierbij ga je aan de slag in Antwerpen. Je komt terecht binnen een dynamische en enthousiaste groep.