Portfolio manager - Expertise "Co-ownership"

Syndicus voor ons kantoor te Brussel.
Uw profiel

Group Hugo Ceusters – SCMS is op zoek naar een Portfolio Manager / Syndicus voor zijn filiaal in Brussel. Het is een job vol variatie, vrijheid en ... uitdagingen. Ontdek hier waarom dit jouw droomjob kan zijn!

 

1/ “Syndicus”? Dat zou ik nooit willen doen!”

Onze Portfolio Managers krijgen dit zinnetje standaard te horen wanneer ze zichzelf voorstellen. Nochtans hebben zij ooit voor de job gekozen. En hebben ze er geen spijt van, integendeel.

2/ “Syndicus? Dat is toch alleen maar miserie oplossen?”

Gelukkig niet! Ons team beheert samen zo’n 60 bedrijfsgebouwen, meer dan 1.000 mede-eigenaars en net geen 500.000m² (kantoren, retail, KMO-parken en assistentiewoningen), waarbij in 99 % van de dossiers alles vlekkeloos verloopt. Dat is mogelijk dankzij het innovatieve softwarepakket waarin we de boekhouding en de administratie van de mede-eigendommen nauwkeurig opvolgen.

3/ “Jaja, maar zodra er een leiding springt, staat je telefoon wel roodgloeiend.”

Niet in alle dossiers loopt alles van een leien dakje. Daarom zijn wij er net! Geregeld worden we dus gecontacteerd voor een technisch probleem - al dan niet dringend - waarbij we leveranciers aanspreken, offertes voor herstellingen opvragen… Gelukkig hebben we een vaste poule van leveranciers waar we op kunnen rekenen voor snelle herstellingen. ‘s Avonds en in het weekend werken we met een permanentiesysteem, waardoor je niet om de haverklap opgebeld wordt in je vrije tijd.

4/ “Pff, en zoveel avondwerk dat daarbij komt kijken!”

Soms gaat de jaarlijkse algemene vergadering van een gebouw in mede-eigendom ‘s avonds door en ben je tussen 19u en 21u een vergadering aan het leiden. Als syndicus zijn we flexibel en passen we onze agenda aan deze van onze klanten aan. Uiteraard zorgen we hier wel voor een gezond evenwicht in je ‘work-life balance’.

5/ “En die wetgeving is toch ingewikkeld?”

Met een juridische achtergrond of kennis van de wet op de mede-eigendom heb je inderdaad een voetje voor. Toch zijn er bij ons syndici aan de slag die een totaal andere achtergrond hebben. Ook zij hebben de wetgeving volledig onder de knie dankzij het aanbod aan interne en externe opleidingen en de ondersteuning van tal van collega’s en onze interne juridische dienst.

6/ “Zou het dan misschien toch iets voor mij zijn?”

De meeste vooroordelen hebben we nu wel doorbroken. Nog niet helemaal overtuigd? Hier gaan we: we werken in mooie en vlot bereikbare kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt. We hangen samen als een echte familie, we organiseren originele teamevents, loyaliteit wordt beloond… En niet te vergeten: Group Hugo Ceusters - SCMS is in volle expansie. Groeien van junior naar business unit manager of verhuizen van kantoor Brussel naar Antwerpen, op korte of lange termijn en volgens eigen voorkeur? We begeleiden je graag in je persoonlijk loopbaantraject binnen Group Hugo Ceusters – SCMS. Naast een zeer afwisselende en boeiende job met ruime verantwoordelijkheid, kan je rekenen op een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.

7/ “Allez, ik ga ervoor!”

Wij bieden u

Top! Nog even dubbelchecken:

  • Beschik je over een bachelor diploma?
  • Ben je sterk in organisatie, communicatie en zelfstandig werken?
  • Ben je klantvriendelijk, assertief en diplomatisch?
  • Ben je tweetalig (NL/FR)?
  • Heb je ervaring in de vastgoedsector en/of facility management?
  • Zie je het zitten om er 100 % voor te gaan?

 

Dan ontvangen wij graag jouw CV op volgend e-mailadres: eric.wauters@scms-ceusters.be

 

Interesse? Contacteer ons