13 juli 2017 in
Warehouse
KMO
Letting, sales & consultancy

Waarschoot krijgt nieuw KMO-Park

In de Kapellestraat in Waarschoot wordt een nieuw kmo-park ontwikkeld. Dat zal uit zo’n 45 units bestaan.

Waarschoot krijgt nieuw KMO-Park

De omvang van het project moet een opwaardering van de omgeving betekenen en zal van belang zijn voor de verdere industriële ontwikkeling ervan. “Al in de voorbereidende fase blijkt er veel belangstelling voor het project van verschillende zelfstandigen uit de regio”, klinkt het bij Group Hugo Ceusters-SCMS. De Gentse afdeling van het Antwerpse makelaarsbedrijf staat in voor de commercialisatie van de units.

Het kmo-park biedt een gevarieerd aanbod van casco bedrijfsunits. Deze schommelen tussen oppervlakten van 144 en 880 vierkante meter. “Zo wordt er perfect ingespeeld op de vraag van ondernemers naar kleine en middelgrote bedrijfsunits”, luidt het. Het kmo-park is gelegen nabij de N9, de drukke as tussen Gent en Eeklo. “De site biedt zo een ideale verbinding en aantrekkingskracht.” Het totaalproject van 45 units wordt ontwikkeld door Global Estate Group en zal in drie verschillende fasen gebeuren. De units die in de eerste fase worden afgerond, worden reeds te koop aangeboden.

De werken op het nieuwe kmo-park gaan in het najaar van start. De oplevering van de eerste fase is midden 2018 voorzien.