17 oktober 2018 in
International consultancy

Selecta neemt nieuw logistiek centrum in gebruik.

SELECTA is Europees marktleider in vending machines en koffiemachines voor de zakelijke markt en 'Out of Home' locaties.

Selecta neemt nieuw logistiek centrum in gebruik.

Het Zwitserse bedrijf SELECTA zal nog voor het einde van het jaar een distributiecentrum in Boom openen. SELECTA is Europees marktleider in vending machines en koffiemachines voor de zakelijke markt en 'Out of Home' locaties. SELECTA tekende een huurovereenkomst met PROLOGIS voor een gebouw dat een oppervlakte heeft van 7.515m² magazijn plus 380m² kantoren en sociale ruimtes. De huurprijzen bedragen 42 EUR/m² voor de magazijnen en 90 EUR/m² voor de kantoren.

Naar aanleiding van de recente acquisitie van PELICAN ROUGE door SELECTA (maart 2017) én door het groeiende succes van de activiteiten kiest het bedrijf ervoor om onder andere de verschillende diensten van het in-house koffiemerk PELICAN ROUGE te centraliseren op één locatie in België.

Doorslaggevend voor het bedrijf was de strategische ligging tussen Antwerpen en Brussel, de centrale bereikbaarheid aan de A12 en ruime parking, zegt Olivier Wuyts, die de transactie bemiddelde.