7 november 2019 in

Nieuw Ceusters magazine.

Een nieuwe kijk op retailvastgoed.

Nieuw Ceusters magazine.

Ons nieuw trendmagazine is uit! 

Dit trendmagazine richt zich op retail en de komende MAPIC-conferentie, Europa's grootste retailvastgoedevenement dat elke herfst in Cannes, Frankrijk, plaatsvindt.

Klik hier om het magazine te lezen. 

Een reflectie op het winkelvastgoed in een groter economisch landschap: want de winkel- en dus winkelruimtes blijven een belangrijke invloed hebben op de vastgoedmarkt.

Retail en vastgoed in een wereld in beweging: globalisering, clustering en e-commerce veranderen het gedrag van de consument. Daarom worden zowel verhuurders als merken, maar ook steden uitgedaagd om hun manier van denken over de winkelomgeving als geheel aan te passen.

Bij CEUSTERS willen we u een inzicht geven vanuit verschillende invalshoeken, met aandacht voor de impact van winkelen op de manier waarop we leven en werken in een wereld met een groeiende bevolking van steeds veeleisender wordende consumenten, waarbij we de ecologische voetafdruk van het transport van goederen niet uit het oog mogen verliezen en deze naar de steden moeten brengen.

 

Veel plezier bij het lezen van dit magazine en aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen heeft.

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in vastgoed.

Wilt u het nieuws uit de vastgoedwereld of onze realisaties op de voet volgen? Vul dan hier uw e-mailadres in. Zo blijft u steeds op de hoogte. Waar u ook bent.