18 oktober 2019 in

Lufthansa Technik Brussels neemt nieuwe opslagruimte en engine shop in gebruik.

LUFTHANSA TECHNIK BRUSSELS tekende een huurovereenkomst voor een magazijn van 2.200m² te Vilvoorde.

Lufthansa Technik Brussels neemt nieuwe opslagruimte en engine shop in gebruik.

Door bemiddeling van makelaar CEUSTERS (Olivier Wuyts) zal LUFTHANSA TECHNIK BRUSSELS (LHT-BRU) een nieuwe opslagruimte en Engine Shop in Vilvoorde (1800) vestigen.

LUFTHANSA TECHNIK BRUSSELS tekende eind augustus 2019 een huurovereenkomst met LANSON REAL ESTATE voor een magazijn dat een oppervlakte heeft van 2.200m² te Hellestraat 89 in Vilvoorde. Op maat gemaakte kantoren en sociale voorzieningen worden tevens voorzien door verhuurder LANSON REAL ESTATE. LUFTHANSA TECHNIK BRUSSELS is een Maintenance, Repair and Overhaul (MRO) bedrijf dat gespecialiseerd is in onderhoud, herstellingen en revisie van korte en lange afstandvliegtuigen. Het bedrijf is en blijft gelokaliseerd op Brussels Airport en breidt nu haar activiteiten uit te Vilvoorde. In concreto betreft het een uitbreiding van de activiteiten binnen de afdeling Engine Services. Op de nieuwe locatie zal zowel een logistieke ruimte ingericht worden voor de opslag van vliegtuigmotoren en onderdelen evenals een volledig nieuwe Engine Shop waar onderhoud en herstellingen zullen plaatsvinden.

“De moderne site, de centrale bereikbaarheid en de nabijheid van Brussels Airport gaven de doorslag voor LUFTHANSA TECHNIK BRUSSELS ”, stelt makelaar Olivier Wuyts.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in vastgoed.

Wilt u het nieuws uit de vastgoedwereld of onze realisaties op de voet volgen? Vul dan hier uw e-mailadres in. Zo blijft u steeds op de hoogte. Waar u ook bent.