7 september 2020 in

Komatsu Europe International tekent voor nieuwe opslagruimte in Puurs.

Wereldnummer 1 op de markt van hydraulische graafmachines

Komatsu Europe International tekent voor nieuwe opslagruimte in Puurs.

Door bemiddeling van makelaar CEUSTERS (Olivier Wuyts) zal KOMATSU EUROPE INTERNATIONAL NV (KEISA) een nieuwe opslagruimte in Puurs in gebruik nemen. KOMATSU tekende begin september 2020 een huurovereenkomst met de gereglementeerde vastgoed vennootschap WDP voor een magazijn van 6.875m² plus verhard buitenterrein van 3.440m² te Schoonmansveld 1, 2870 Puurs. WDP zal de aanwezige laad-en loskades aanpassen zodoende transport van het Heavy Equipment materiaal van KOMATSU mogelijk is.

De multinational KOMATSU, met hoofdzetel in Tokyo, Japan is actief in de burgerlijke bouwkunde. Het bedrijf is uitgegroeid tot wereldnummer twee van Construction, Mining and Utility equipment en nummer 1 op de markt van hydraulische graafmachines. KOMATSU EUROPE INTERNATIONAL NV is de Europese Hoofdzetel van de Komatsu Group en is gevestigd te Vilvoorde. Vanuit dit HQ en DC verdeelt het voornamelijk construction, mining and utility equipment evenals Spare Parts binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA group).

“De huur van de nieuwe opslagruimte te Puurs is een strategische beslissing dewelke te kaderen valt binnen de optimalisatie van de eigen site te Vilvoorde. KOMATSU zal daarom een deel van haar activiteiten onderbrengen op de nieuwe en dus bijkomende locatie te Puurs. Het is vooral de aanwezigheid van het verharde buitenterrein vlakbij het huidige DC dat de doorslag gaf voor KOMATSU”, stelt makelaar Olivier Wuyts.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in vastgoed.

Wilt u het nieuws uit de vastgoedwereld of onze realisaties op de voet volgen? Vul dan hier uw e-mailadres in. Zo blijft u steeds op de hoogte. Waar u ook bent.