14 juni 2018 in
International consultancy

Duitse multinational BOSCH TT neemt intrek in nieuw logistiek distributiecentrum te Mechelen.

De ingebruikname van het nieuwe state-of-the-art DC te Mechelen gaat tevens gepaard met de opening en uitbreiding van het opleidingscentrum, eveneens gevestigd in Zenith Business Park.

Duitse multinational BOSCH TT neemt intrek in nieuw logistiek distributiecentrum te Mechelen.

MECHELEN – Bosch Thermotechnology (BOSCH TT) doet zijn intrek in het nieuw distributiecentrum (DC) te Mechelen-Noord. De ingebruikname van het nieuwe state-of-the-art DC te Mechelen gaat tevens gepaard met de opening en uitbreiding van het opleidingscentrum, eveneens gevestigd in Zenith Business Park. In dit opleidingscentrum worden product-specifieke opleidingen gegeven aan de erkend installateurs van BOSCH, JUNKERS en BUDERUS toestellen.

 

Het nieuwe distributiecentrum heeft een oppervlakte 8.000 vierkante meter magazijn plus 350 vierkante meter kantoren en sociale ruimtes. Het gebouw zal over alle hedendaagse en moderne specificaties beschikken en werd voor eigenaar Baloise Insurance door Willy Naessens op maat gebouwd.

 

In 2017 nam BOSCH TT reeds zijn intrek in een naastgelegen kantoorgebouw van 2.000 m² in het Zenith Business Park.

 

Dit driedelige verhuisproject (kantoren, distributiecentrum en trainingscentrum) werd door bemiddeling van makelaarskantoor Hugo Ceusters gerealiseerd. “De centrale bereikbaarheid aan de E19 Antwerpen–Brussel, het strakke design van de gebouwen, de duurzaamheid, alsook de inspirerende groene werkomgeving en ruime parking gaven de doorslag”, aldus makelaar Olivier Wuyts van Hugo Ceusters.