30 april 2018 in
Letting, sales & consultancy

Begerat Monnoyeur huurt 2.600m² in de haven van Antwerpen.

Exclusieve dealer van Caterpillar.

Begerat Monnoyeur huurt 2.600m² in de haven van Antwerpen.

Hugo Ceusters verhuurt ca. 2600 m2 magazijnruimte in haven van Antwerpen aan fa. Bergerat Monnoyeur, exclusief verdeler van Caterpillar.

Door de bemiddeling van makelaarskantoor Hugo Ceusters werdt het magazijn aan het Straatsburgdok-Zuidkaai te Antwerpen recent verhuurd aan het bedrijf Bergerat Monnoyeur NV., zijnde de verdeler van ondermeer Caterpillar.

Als exclusief dealer van Caterpillar, beschikt Bergerat Monnoyeur over een ongeëvenaard netwerk voor de verkoop van materieel en de verhuur via haar filiaal Bergerat Monnoyeur. (Izegem, Herstal, Antwerpen,Luxemburg, Overijse) en het aanbod van service in België, Frankrijk, Polen, Roemenië, Algerije en Luxemburg.

Voor zowel de verhuring als de verkoop van nieuw en tweedehands materieel biedt Bergerat Monnoyeur een volledig gamma aan van machines en diensten voor firma’s actief in grondverzet, land- en tuinbouw, de industrie, de wegenbouw- en onderhoud, de mijnen, steengroeven en zandputten.

“Ter versteviging alsmede uitbreiding van hun positie in- en rondom de Antwerpse haven zocht Bergerat Monnoyer hier een nieuwe vestiging. Mede de goede bereikbaarheid en visibilteit gaf de doorslag voor deze goed geoutilleerde site aan het Straatsburgdok-Zuidkaai”, aldus Maurice Wijngaards van Hugo Ceusters.

www.bm-cat.be www.ceusters.be