International consultancy

De expertise van Ceusters reikt ook ver buiten onze landsgrenzen. Onze International Consultants geven met veel plezier professioneel vastgoedadvies aan onze (inter)nationale klanten voor eigendommen in binnen-en buitenland.

Internationale samenwerkingen met de besten van de klas

CEUSTERS biedt professioneel vastgoedadvies aan Belgische klanten die behoefte hebben aan onroerend goed advies in het buitenland, evenals aan internationale klanten met vastgoedvraagstukken in België. 

Onze samenwerking met Gerald Eve; deze heeft een "best-in-class" netwerk opgericht van Europese Real Estate experten om samen Gerald Eve International op te richten.

Simon Prichard, partner van Gerald Eve: “The real estate business has become a global marketplace, local expertise is extremely valuable but international reach is becoming increasingly important to investors and corporate occupiers. This is not a quest for world domination but, rather, a way of offering best in class advice and service in key markets throughout Europe and, ultimately, beyond.”

Buiten de UK bestaat het huidige Gerald Eve International netwerk uit de volgende kantoren:

 • Belgium - Ceusters
 • Austria - Modesta
 • France - Estate Consultant / Sorovim / Euroflemming Expertise
 • Ireland – Murphy Mulhall
 • Luxembourg – RealCorp
 • The Netherlands – DRS Real Estate
 • Northern Ireland – RHM Consultants
 • Poland – Axi Immo Group
 • Slovakia - Modesta
 • Spain - Gruppo Ferran / Realcis
 • Turkey – TNL Developments 
 • USA - Lee & Associates - www.lee-associates.com

www.geraldeve.com

 

Over SIOR 

SIOR, de SOCIETY OF INDUSTRIAL AND OFFICE REALTORS®  is een wereldwijde professionele kantoor-en industriële vastgoed organisatie. SIOR vertegenwoordigt de meest ervaren, deskundige en succesvolle commerciële vastgoed specialisten.

SIOR-benaming staat voor een uitmuntende uitvoering van vastgoeddiensten en wordt universeel erkend als een voorwaarde voor de selectie van een commerciële vastgoedmakelaar, adviseur of makelaar. 

https://www.sior.com/

Over RICS

RICS is een wereldwijde organisatie, die de hoogste internationale normen met betrekking tot waardering, management en ontwikkeling van gronden, vastgoed en infrastructuur ondersteunt en handhaaft. RICS was een van de oprichters van de coalitie, die het doel had internationale normen te ontwikkelen voor het meten van kantoorruimtes. Met meer dan 130.000 RICS-leden over de hele wereld en kantoren die de grote politieke en financiële centra bestrijken, zijn ze doorslaggevend aanwezig op de markt.

https://www.rics.org/

Over IRELS

IRELS is een netwerk dat haar klanten internationaal ondersteunt. Het netwerk bestaat uitsluitend  uit onafhankelijke bedrijven en bedrijfsleiders, die zich bezighouden met het aanbieden van op maat gemaakte vastgoedoplossingen op basis van lokale expertise. IRELS beschikt over 25 kantoren met 210 experts erin, deze bieden verschillende services aan zoals strategisch advies, projectmanagement, kapitaalmarkt, enz.

https://www.irels.net/

Over TIRCA

TIRCA, The International Retail Consulting Alliance, is een organisatie bestaande uit verschillende pan-Europese bedrijven, die gerelateerd zijn aan commerciële vastgoed en de vastgoed consulting sector. Ze zijn gevestigd in Frankrijk (UP Real Estate), Spanje en Portugal (LaSBA), België en Nederland (Ceusters), Duitsland (Prime), Zweden, Denemarken en Finland (TenRep), Italië (Reno) en het Verenigd Koninkrijk (Time Retail Partners).

TIRCA is ontstaan met de doelstelling om strategische en duurzame relaties aan te gaan met experten en professionals in hun desbetreffende markt, maar die ook dezelfde bedrijfswaarden en filosofie delen.

https://tirca.org/