Wed, 03/28/2018 - 10:53 in
Letting, sales & consultancy

Eén jaar na opening Rive Gauche : 650.000 bezoekers per maand

Synergie tussen Ceusters en Devimo Consult mist effect niet.

Eén jaar na opening Rive Gauche : 650.000 bezoekers per maand

Dinsdag 27 maart 2018 — Rive Gauche, het nieuwe shoppingcenter in Charleroi, kan één jaar na de opening uitstekende resultaten voorleggen. Met gemiddeld 646.362 bezoekers per maand is het meteen één van de drukst bezochte winkelcentra en bovendien zijn ze ook nog eens genomineerd als ‘Beste Shoppingcenter van Europa’. De sterke cijfers zijn voor beheerders Ceusters en Devimo Consult hét sprekende bewijs dat de synergie tussen beide bedrijven - eveneens één jaar geleden - zijn effect niet heeft gemist.

Exact één jaar geleden nam Ceusters Devimo Consult over, een dochteronderneming van AG Real Estate. Het doel van de overname was om de expertise uit te breiden en zowel in Franstalig België als internationaal verder te groeien. Dat gebeurde niet zonder succes.

Beide vastgoedspelers zien in Rive Gauche, het nieuwe shoppingcenter in het hart van Charleroi, het beste voorbeeld van tot welke sterke resultaten de synergie geleid heeft. Amper één jaar na de opening van Rive Gauche kan het shoppingcenter bijzonder sterke resultaten voorleggen. Zo was Rive Gauche met 646.362 bezoekers gemiddeld per maand het op één na drukst bezochte shopping center in de portefeuille van Ceusters en Devimo Consult. In totaal kwamen in Rive Gauche het afgelopen jaar maar liefst 8 miljoen bezoekers over de vloer met de maand december als absolute uitschieter met pieken tot 32.000 bezoekers per dag.

Lees hier het volledige artikel.