Ceusters

We hebben alle disciplines in huis om tegemoet te komen aan al uw vastgoedwensen.

De vruchtbare kruisbestuiving tussen Agency en Property Management

Immobiliën Hugo Ceusters

Wijlen Hugo Ceusters stichtte in 1946 Immobiliën Hugo Ceusters (IHC). Het was de eerste zelfstandige onderneming in de markt die zich specialiseerde in commercieel vastgoed. In 7 decennia bouwde het bedrijf een unieke expertise op en ging het duurzame relaties aan met zakelijke partners.

Shopping Center Management Services

Om tegemoet te komen aan de vraag naar professioneel management in de Belgische winkelcentra, werd SCMS in 1992 opgericht. Vandaag staan we met de beheer afdeling van SCMS-Ceusters aan de top en bieden we een brede waaier van gespecialiseerde diensten. Klanten rekenen ook op ons voor advies rond ontwikkeling, exploitatie, marketing en het beheer van winkelcentra en andere retailprojecten.

Hugo Ceusters is de specialist in makelaardij en consultancy.

SMCS – Ceusters behandelt alle facetten van het vastgoedbeheer.

De twee afdelingen van de groep werken onafhankelijk, elk gericht op het vinden van de beste oplossing in uw belang, en dit zowel op korte als lange termijn.

Kennis en ervaring als fundament van een vruchtbare samenwerking

Uw onroerend goed optimaliseren, strategisch advies verlenen, u begeleiden in al uw vastgoedbehoeften … daarin is  Ceusters al meer dan 70 jaar gespecialiseerd. Onze ervaring koppelen we aan een eigentijdse, frisse visie op vastgoed en op zaken doen. En dit met een toegewijd team van professionals, klaar om de uitdagingen in de boeiende wereld van vastgoed aan te pakken.

Op een innovatieve, creatieve en flexibele manier zoeken onze experts in property management en vastgoedadvies naar kansen en oplossingen voor u. En dat met een uitstekende kennis van de lokale markt. Want naast  onze kantoren in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Amsterdam opereert Ceusters nog vanuit vijf andere vestigingen over heel België.

HR-beleid

Ons team van hoogopgeleide, gemotiveerde consultants staat u met raad en daad bij. Velen onder hen zijn lid van het Belgisch Instituut voor vastgoedprofessionals (BIV/BVI), UPSI-BVS, RICS en SIOR.

Om hun expertise op peil te houden, investeert Ceusters in gereputeerde opleidingen, trainingen alsook de interne Ceusters academy opleidingen. Bovendien nemen onze consultants regelmatig deel aan nationale en internationale conferenties en beurzen zoals Realty, MIPIM, MAPIC, ICSC Conferences en Expo Real. Zo blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de sector.