Ceusters

We hebben alle disciplines in huis om tegemoet te komen aan al uw vastgoedwensen.

De vruchtbare kruisbestuiving tussen Agency en Property Management

Immobiliën Hugo Ceusters

Hugo Ceusters is de specialist in makelaardij en consultancy.

Wijlen Hugo Ceusters stichtte in 1946 Immobiliën Hugo Ceusters (IHC). Het was de eerste zelfstandige onderneming in de markt die zich specialiseerde in commercieel vastgoed. In 7 decennia bouwde het bedrijf een unieke expertise op en ging het duurzame relaties aan met zakelijke partners.

Shopping Center Management Services

SMCS – Ceusters behandelt alle facetten van het vastgoedbeheer.

Om tegemoet te komen aan de vraag naar professioneel management in de Belgische winkelcentra, werd SCMS in 1992 opgericht. Vandaag staan we met de beheer afdeling van SCMS-Ceusters aan de top en bieden we een brede waaier van gespecialiseerde diensten. Klanten rekenen ook op ons voor advies rond ontwikkeling, exploitatie, marketing en het beheer van winkelcentra en andere retailprojecten.

Beide afdelingen werken onafhankelijk binnen Ceusters, elk gericht op het vinden van de beste oplossing in uw belang, en dit zowel op korte als lange termijn.

Onze Expertisevelden 

  • Expertise in logistiek  We beschikken over een uitgebreide kennis op het gebied van operationele logistiek.
  • Vastgoedexpertise Onze consultants beheersen de industrie-specifieke eisen met betrekking tot vastgoed.
  • Expertise in ontwikkeling Bij Ceusters bieden we bovendien ondersteuning bij nieuwe ontwikkelingen. Vanaf de planning tot een succesvolle implementatie.
  • Netwerk We hebben duurzame relaties opgebouwd met partners in de logistieke vastgoed markt.
  • Consulting expertise  Klanten kunnen daarenboven op ons rekenen voor persoonlijke consultancy services ter plaatse in heel België.
  • Locatie specifieke expertise  Ons team van professionals staat u bij in het vinden van de meest geschikte locaties voor uw bedrijfsactiviteiten.
  • Marketing en verkoop expertise Met een toegewijd team gaan we bij Ceusters zeer effectief en doelgroepgericht te werk. We maken immers gebruik van een breed assortiment van marketing- en verkoop tools.

 

Kennis en ervaring als fundament van een vruchtbare samenwerking

Uw onroerend goed optimaliseren, strategisch advies verlenen, u begeleiden in al uw vastgoedbehoeften … daarin is Ceusters al meer dan 70 jaar gespecialiseerd. Onze ervaring koppelen we aan een eigentijdse, frisse visie op vastgoed en op zaken doen. En dit met een toegewijd team van professionals, klaar om de uitdagingen in de boeiende wereld van vastgoed aan te pakken.

Op een innovatieve, creatieve en flexibele manier zoeken onze experts in property management en vastgoedadvies naar kansen en oplossingen voor u. En dat met een uitstekende kennis van de lokale markt. Want naast onze kantoren in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Amsterdam opereert Ceusters nog vanuit vijf andere vestigingen over heel België.

HR-beleid mee met de nieuwste ontwikkelingen in de sector

Ons team van hoogopgeleide en gemotiveerde consultants staat u bij met raad en daad. Velen onder hen zijn lid van het Belgisch Instituut voor vastgoedprofessionals (BIV/BVI), UPSI-BVS, RICS en SIOR.

Om hun expertise steeds verder uit te bouwen, investeert Ceusters in gereputeerde opleidingen en trainingen, alsook de interne HCS-Academy opleidingen. Bovendien nemen onze consultants regelmatig deel aan nationale en internationale conferenties en beurzen zoals Realty, MIPIM, MAPIC, ICSC Conferences en Expo Real. Zo zijn ze voortdurend mee met de nieuwste ontwikkelingen in de sector.

In september 2015 worden de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen of Sustainable Development Goals (SDGs) formeel aangenomen door de algemene vergadering van de VN met Agenda 2030 voor Duurzame Ontwikkeling. Gedurende de komende 15 jaar moeten 17 SDGs, die gekoppeld worden aan 169 targets, een actieplan vormen om de mensheid te bevrijden van armoede en de planeet terug op de koers richting duurzaamheid te plaatsen. Deze doelen die één en ondeelbaar zijn reflecteren de drie dimensies van duurzame ontwikkeling: het economische, het sociale en het ecologische aspect. Deze doelen vormen een unieke fusie van twee mondiale agenda’s: duurzame ontwikkeling en ontwikkelingssamenwerking. De nadruk van deze agenda ligt op ‘universaliteit’, wat betekent dat de implementatie niet enkel in het Globale Zuiden moet gebeuren maar over de gehele planeet.