Hugo Ceusters

Bedrijf

Bedrijf

 

Building on our past, believing in your future.

 

 

De GROUP HUGO CEUSTERS - SCMS (HCS) is ontstaan uit de fusie tussen IMMOBILIËN HUGO CEUSTERS (met HUGO CEUSTERS BEHEER) en SCMS.

 

IMMOBILIËN HUGO CEUSTERS (IHC) / HUGO CEUSTERS BEHEER, de eerste zelfstandige onderneming specifiek gericht op commercieel vastgoed werd opgericht door wijlen Hugo Ceusters in 1946. Met passie en toewijding werden tijdens deze 68 jaar duurzame relaties opgebouwd met een diversiteit aan zakelijke partners en werd er een unieke expertise verworven welke IHC gevormd heeft tot een ware expert op het gebied van commercieel vastgoed. Hoewel IHC al bijna 70 jaar bestaat, is het nog steeds een jong en dynamisch bedrijf met een team van vastgoed professionals, klaar om de uitdagingen in de dynamische wereld van het vastgoed aan te gaan.

 

SHOPPING CENTER MANAGEMENT SERVICES (SCMS) werd opgericht in 1992 met het oog op het invullen van de vraag in de markt naar professioneel management van winkelcentra in België. Vandaag is SCMS een marktleider en biedt zij een brede waaier van gespecialiseerde diensten alsook adviesverlening aan inzake ontwikkeling, exploitatie, marketing en het beheer van winkelcentra en andere retailprojecten.

 

Om nog efficiënter en effectiever tegemoet te komen aan de eisen van de klant en een kruisbestuiving te bewerkstelligen tussen makelaardij en beheer, wordt het hele gamma aan vastgoeddiensten nu gebundeld en verder geoptimaliseerd binnen GROUP HUGO CEUSTERS-SCMS met twee (aparte) afdelingen met ieder hun eigen kenmerken:

 

  • HUGO CEUSTERS houdt zich bezig met makelaardij en consultancy. 
  • SCMS - CEUSTERS behandelt alle facetten van het vastgoedbeheer. De twee afdelingen van de nieuwe groep HCS werken onafhankelijk, elk gericht op het vinden van de best mogelijke oplossing in het belang van de klant en dit zowel voor korte als lange termijn. http://www.scms-ceusters.be

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Group Hugo Ceusters-SCMS koopt vastgoedbeheerder Devimo Consult.

Zowel Devimo Consult als Group Hugo Ceusters-SCMS blijven autonoom functioneren.

30 maart 2017

Mevr. Ceusters te gast bij Friedl Lesage op Radio 1.

Boeiend en uitgebreid interview voor het programma Touché @ Radio 1. 

6 maart 2017